BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


25 dic. 2013

JOIES ESPECIALS PER A PERSONES ESPECIALS


Aquestes dues peces han estat molt especials de fer.
Primer, perquè són per una part de mi. 
Segon, perquè la concepció i el procés han estat molt macos.
Tercer, perquè tant el material com la tècnica eren nous per a mi.


Cliqueu al següent link (i després al menú "inicia la presentació de les diapositives):

https://dub123.mail.live.com/P.mvc#!/mail/ViewOfficePreview.aspx?messageid=0d41601b-6d53-11e3-9d1b-001e0bcb32de&folderid=00000000-0000-0000-0000-000000000001&attindex=0&cp=-1&attdepth=0&n=799914126No hay comentarios: