BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


20 jul. 2017

Això no és un penjoll, és una arracada

La Júlia feia anys.
 I la Isabel li volia regalar alguna cosa especial. 
Guardava, des de feia temps, una petita arracada desaparellada, d'or, amb quatre gemmes fines, que l'àvia li havia regalat a la néta quan era petitona. I com que la Júlia n'està molt de la padrina, la seva mare va pensar que li faria molta  il-lusió integrar l'arracada en una joia que pogués portar amb ella.
Així doncs, vam començar a pensar com havia de ser aquesta joia tant especial. Havia de ser com ella. Anar bé amb la seva personalitat. Un penjoll sobri, net, gens recarregat i no massa gran i on destaqués allò que era important: l'arracada amb les quatre petites gemmes.
Diumenge passat, tant bon punt la Isabel i la padrina li van fer el regal, em van enviar una foto (moltes gràcies!!). És una fotografia preciosa (tot i que aquí l'hem fet més discreta), on es veu una noia amb els ulls tancats, serena... em dóna la impressió que el disseny del penjoll li escau molt, molt.No hay comentarios: