BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


3 jul. 2017

ANELL DE COCKTAIL


Recordeu les arracades de quars rutilat?.


 Doncs finalment ja tenen el seu conjunt en aquest anell de cocktail també en plata oxidada, or, marquesites i un fantàstic caboixó amb uns filaments interiors de rutil que t'hi perds al mirar-los!!L'encàrrec primer van ser les arracades i, junt amb el present, se li va oferir a la destinatària el caboixó de quars rutilat amb l'opció de triar quin tipus de peça volia. Podia haver estat un penjoll, un fermall.... i ella va triar .... un anell!!.


I així és com va quedar la presentació final:

L'estoig de fusta i amb la tapa de vidre conté el conjunt, les arracades i l'anell.


Tot, tot, personalitzat!.


No hay comentarios: