BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


30 sept. 2015

ANELL EN PLATA I ÒNIX
A la Teresa li feia il.lusió un anell amb una pedra molt concreta.

L'ònix és una varietat de calcedonia i, tot i que de vegades se'ns presenta amb textures de diferents colors, acostumem a trobar-lo en color negre. Un negre espectacular. Té moltes propietats, entre elles la de que estabilitza emocionalment i afavoreix i potencia la meditació.


     L'estil havia de ser net. No recarregat. Estilitzat i que lluïs també en el dit índex.

Vam dissenyar el model i hi vam plantejar diferents formes d'ònix.
Ens vam decidir per una pedra allargada. Estreta, però que "quadrava" perfectament amb l'estil i la forma de l'anell.

I aquest n'és el resultat. Sembla que ho vam encertar... la Teresa i el seu anell estan encantats l'un amb l'altre!!. No hay comentarios: