BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


12 oct. 2015

COL.LECCIÓ EVOLUCIONSLa col.lecció EVOLUCIONS consta de fermalls, penjolls i arracades. Cada sèrie, cada forma, diguem-ne, prové d'un model original que, en principi, res té a veure amb la joia en sí.

Així doncs, s'han utilitzat com a original, fent-ne el motlle i, posteriorment la fundició, un martell de picapedrer, una peça de porcellana o inclús un comú bastonet de fusta.Les peces han estat foses en bronze, un metall fantàstic que no sols s'utilitza per a fer grans esculptures, també per fer-ne de petitetes: les joies!. També hi ha versió en plata de llei.

I després se'ls ha aplicat diferents tècniques per a donar color: pàtines completament imprevisibles: els colors en resulten!. Això vol dir que mai trobaràs el color que potser estàs pretenent!!. Te'n resultarà una altra tonalitat inclús millor!.


Tenint com a bronze el material principal, les peces també consten de plata, alumini, llautó i cuir.No hay comentarios: