BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


27 jun. 2016

Exposició a Unión Suiza

El passat dijous 16 va tenir lloc al fantàstic emplaçament de Unión Suiza, a Diagonal amb Via Augusta, la inaguració de l'exposició de final de curs dels alumnes de l'escola del Jorgc.
Va ser una vetllada perfecta!. L'organització per part del Jorgc, l'acollida per part de Unión Suiza.
Un munt de gent ens vam reunir allí, els uns per exposar les nostres peces, els altres per gaudir-les i acompanyar-nos en un dia tan especial.
Moltes gràcies a tots els qui ho van fer possible!
El tema d'aquest any era "Moviment".

I la peça presentada va ser un fermall fet en plata, or, un preciós òpal i plomes:
No hay comentarios: