BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


29 ago. 2016

ANELLUn anell com el firmament!!


Aquest és un anell important, gran. És d'aquells que llueixen a la mà!.


És fet de plata oxidada texturada, plata repolida i topazis blaus. 
La "cúpula" fa facetes, cadascuna amb una textura diferent, que, en estar la plata oxidada, ressalten molt més.

 El braç (el braç, en un anell, és la part del cercle) és també en plata però repolida. Això és, polida, polida fins a brillar com un mirall!.

I llavors ens queden els cinc topazis d'un blau preciós que semblen tintinejar com les estrelles en el firmament.

Realment, aquest anell, un cop posat, destaca en qualsevol mà!.


No hay comentarios: