BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


8 sept. 2016

ANELL

Aquest és un anell gran, rotund!

És fet de plata oxidada, or i amb una de les pedres més maques i delicades que trobem a la natura: l'òpal.
La plata és texturada i oxidada, així l'engast d'or i l'òpal blanc hi destaquen més. 
A l'interior del braç (el braç d'un anell és el cercle, el que envolta i està en contacte amb el dit) hi du un gravat amb motius de fulles que, repolit, ressalta també sobre el fons de plata fosca.

Com deiem més amunt, l'òpal blanc és una pedra delicada i etèria. En moure'l, quan la llum hi entra, hi podem percebre tots els colors de l'arc de Sant Martí. No acabaries mai de fixar-te en el seu interior!!.


No hay comentarios: