EL REGAL DE L'ANNA



Dins d'aquest cercle hi trobem totes les coses maques que la Teresa i en Vicenç troben en l'Anna.





La forma del penjoll, els materials que el componen, les pedres escollides... fan referència a la seva personalitat, als seus valors.

I és que, éssent una data especial, en Vicenç i la Teresa volien que el seu regal fos també especial. Una joia feta expressament, única, que només pogués portar ella... perquè la joia fos ella. Fos com ella.

I, així, vam parlar-ne, em van explicar, jo els vaig explicar, vam fer esbossos, vam proposar formes, materials, vam tornar a dibuixar, vam buscar acabats, pedres... i ens en va resultar....
Una joia rodona!!






Rodona no tan sols en la forma i la inspiració, sinó perquè encercla tot allò de bo d'una persona que els hi és molt estimada. I que, en aquesta joia, vam intentar incloure dins de tres temes: el COR, el CAP i la TERRA.

Ells dos coneixen el significat de la joia... han estat partíceps de la seva gestació!. I, a aquesta hora, l'Anna també en deu ser coneixedora... em diuen que el regal li ha agradat molt!!


DETALLS:

La part posterior: La data especial, la inicial i una boca d'or i platí amb un brillant talla rosa antiga recuperats d'un anell familiar, per a que estiguin en contacte amb la pell.





La presentació, la capsa.... o potser millor, la capsa és la presentació!. Tota la història i el seu significat dibuixats en la seva tapa.

 I, a dins, un cordó de cotó llarg: tenim, doncs, dues versions del penjoll o dues maneres i estils de vestir-lo. Canviant el cordó de fil d'acer curt per un cordó de cotó marró llarg, tenim la mateixa joia per a portar-la de manera més informal.









També, acompanyant-lo, el seu "carnet d'identitat": les caràcterístiques, materials i procés.













Comentarios

Entradas populares