BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


13 nov. 2016

EL REGAL DE L'ANNADins d'aquest cercle hi trobem totes les coses maques que la Teresa i en Vicenç troben en l'Anna.

La forma del penjoll, els materials que el componen, les pedres escollides... fan referència a la seva personalitat, als seus valors.

I és que, éssent una data especial, en Vicenç i la Teresa volien que el seu regal fos també especial. Una joia feta expressament, única, que només pogués portar ella... perquè la joia fos ella. Fos com ella.

I, així, vam parlar-ne, em van explicar, jo els vaig explicar, vam fer esbossos, vam proposar formes, materials, vam tornar a dibuixar, vam buscar acabats, pedres... i ens en va resultar....
Una joia rodona!!


Rodona no tan sols en la forma i la inspiració, sinó perquè encercla tot allò de bo d'una persona que els hi és molt estimada. I que, en aquesta joia, vam intentar incloure dins de tres temes: el COR, el CAP i la TERRA.

Ells dos coneixen el significat de la joia... han estat partíceps de la seva gestació!. I, a aquesta hora, l'Anna també en deu ser coneixedora... em diuen que el regal li ha agradat molt!!


DETALLS:

La part posterior: La data especial, la inicial i una boca d'or i platí amb un brillant talla rosa antiga recuperats d'un anell familiar, per a que estiguin en contacte amb la pell.

La presentació, la capsa.... o potser millor, la capsa és la presentació!. Tota la història i el seu significat dibuixats en la seva tapa.

 I, a dins, un cordó de cotó llarg: tenim, doncs, dues versions del penjoll o dues maneres i estils de vestir-lo. Canviant el cordó de fil d'acer curt per un cordó de cotó marró llarg, tenim la mateixa joia per a portar-la de manera més informal.

També, acompanyant-lo, el seu "carnet d'identitat": les caràcterístiques, materials i procés.

No hay comentarios: