BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


18 mar. 2017

ANELL D'ANIVERSARI

Aquest anell és un projecte molt maco. És un regal per una nora amb motiu del seu aniversari. 
A partir d'un model base, parlant, explicant-me com és ella, entre tots vam decidir que necessitavem fer un anell net, d'un cert volum, important, pràctic, actiu, per una noia activa, resolutiva, pràctica, però també molt arrelada als seus, al terra, a la terra.
Per això vam triar la plata sorrejada. Per això vam triar les formes sinuoses, dolces però rotundes. Per això vam triar els diamants en brut. I per això vam ressaltar la data especial.I per això vam estar tan contents tots plegats quan vam veure i vam saber que li havia agradat moltíssim!
No hay comentarios: