BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


8 jun. 2017

ANELL DE COCKTAIL


L'anell de la Rosa és fet a partir d'una turmalina.


Un prisma de turmalina verda amb una transparència maquíssima!. Així, doncs, havíem de buscar un disseny que ens deixés al descobert el màxim d'aquest verd radiant. La forma la volíem orgànica, com si el prisma emergís del fons de la terra. La plata de llei la vam oxidar per donar més aquesta sensació. I hi vam posar fusió d'or de 24 quirats i grànuls d'or de 18 quirats. 


El resultat ha estat aquest.Com totes les joies d'EmBruix...una peça única. Un disseny únic, fet a partir d'una pedra, d'una idea, d'alguna conversa.

No hay comentarios: