BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


10 nov. 2015

ALIANÇA ZENUn encàrrec molt especial

Aquesta aliança és el resultat d'una escapada romàntica a Amsterdam!.


El diamant talla brillant va venir d'allà. 


El següent pas era, doncs, dissenyar una aliança que fes lluïr totes les seves qualitats: es tracta d'un diamant de molt bona talla, claretat i una brillantor preciosa, ho apreciareu en les fotografies, no li calen gaires ornaments per a que llueixi !


El disseny havia de ser minimalista, gens carregat, molt d'acord amb l'estil de la seva propietària!.


I vam voler que la presentació fos també molt especial: l'anell té el seu propi espai, forma part d'un jardí!.

No hay comentarios: