BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


18 nov. 2015

EXPOMINER 2015Fantàstica jornada!

Diumenge passat, dia 15, a Montjuïc, a la fira Expominer!
Va ser un dia preciós!. La oportunitat de parlar amb companys, amics, professors, gent del sector, clients i futurs clients. Cada conversa una experiència. Tenir a l'abast la opinió dels qui s'acosten a interessar-se pel teu treball, veure que els agrada i que et demanen si podries fer-los tal o qual peça. Per ells, per la néta que complirà divuit anys, perquè es volen fer un auto-regal, peces teves que et deixen i marxen lluny, lluny... totes i cadascuna de les converses...tant i tant agradables i enriquidores!!


Després, el nostre torn, el d'anar a visitar els altres stands. Tantes i tantes pedres maques, preguntar, aprendre, compartir... i comprar, és clar!

                                                               
             

No hay comentarios: