BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


5 jul. 2016

AQUEST PROPER CAP DE SETMANA US ESPEREM A.....Aquests propers dissabte 9 de juliol, a la tarda, i el diumenge 10, durant tot el dia, ens podrem veure al recinte del Born Centre de Cultura i Memòria.

Del divendres al diumenge se celebra allí The Craftroom, dins del marc de la "Setmana d'Artesania de Catalunya". 


Del divendres 8 de juliol al diumenge 10 de juliol 10 a 21 h.Celebració del Saló The CraftRoom a El Born Centre de Cultura i Memòria.El Saló acull les següents seccions: - Espai de venda directa: 42 artesans de diferents sectors i oficis (complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració, etc.). En aquest espai trobarem també els artesans emprenedors. - Divulgació: 11 entitats presenten la oferta de serveis vinculats a l’artesania. - Futur Excel·lent: 30 alumnes excel·lents de les escoles d'Arts i Disseny de Catalunya mostren els seus projectes de final de curs. - País convidat: Mèxic. - Calendari d’activitats. 


Si us hi acosteu, podreu passejar-vos per el Centre, conèixer la història del lloc i gaudir de la gran quantitat d'artesans i escoles que hi seran representades, així com de les seves creacions!

En aquest link hi trobareu més informació i tota la programació!: 


Ens  veiem a l'stand de l'escola Jorgc!!

No hay comentarios: