AQUEST PROPER CAP DE SETMANA US ESPEREM A.....



Aquests propers dissabte 9 de juliol, a la tarda, i el diumenge 10, durant tot el dia, ens podrem veure al recinte del Born Centre de Cultura i Memòria.

Del divendres al diumenge se celebra allí The Craftroom, dins del marc de la "Setmana d'Artesania de Catalunya". 


Del divendres 8 de juliol al diumenge 10 de juliol 10 a 21 h.Celebració del Saló The CraftRoom a El Born Centre de Cultura i Memòria.El Saló acull les següents seccions: - Espai de venda directa: 42 artesans de diferents sectors i oficis (complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració, etc.). En aquest espai trobarem també els artesans emprenedors. - Divulgació: 11 entitats presenten la oferta de serveis vinculats a l’artesania. - Futur Excel·lent: 30 alumnes excel·lents de les escoles d'Arts i Disseny de Catalunya mostren els seus projectes de final de curs. - País convidat: Mèxic. - Calendari d’activitats. 






Si us hi acosteu, podreu passejar-vos per el Centre, conèixer la història del lloc i gaudir de la gran quantitat d'artesans i escoles que hi seran representades, així com de les seves creacions!

En aquest link hi trobareu més informació i tota la programació!: 


Ens  veiem a l'stand de l'escola Jorgc!!

Comentarios

Entradas populares