BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


13 jul. 2016

VAM SER A THE CRAFTROOM!!

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc al Born Centre Cultural, The Craftroom, dins la setmana d'Artesania de Catalunya. Un munt d'artesans i escoles de disseny i artesania hi van ésser presents.
Tot i la calor que vam passar, va ser magnífic ser en un lloc com aquest. Vam retrobar amics, companys i tots aquells que ens van venir a visitar i que gaudeixen de les nostres creacions. Alguns van venir de lluny per a veure'ns. Merci ,Teresa, per la visita!. 
 Aquest any estrenàvem stands i vam estar entretinguts per les màscares i els "cap grossos" mexicans que, sent el país convidat, ens va mostrar les seves tradicions.


Moltes gràcies a tots i sobretot a l'escola del Col-legi Oficial de Joiers de Catalunya per donar-nos l'oportunitat de ser-hi presents!.

No hay comentarios: