BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


9 dic. 2016

COLLARET - PECTORAL


Collaret en plata, or, cinta de viscosa i peça central de malaquita i ull de tigre
Presentat a la fira d'Expominer d'aquest passat novembre va atraure moltíssimes mirades i curiositats. Molts visitants es van atansar per a preguntar, emprovar-se'l i donar les seves felicitacions!
Una experiència, com sempre, molt i molt enriquidora. Tots els comentaris, preguntes, impressions... de tot això se'n aprèn moltíssim!.
La impressió general va ser que es tractava d'una peça que, un cop posada, no passava desapercebuda, original i de disseny atraient.
Cadascú donava la seva impressió: que els recordava a les pintures de Gustav Klimt, que tenia un aire de principis de segle passat, d'Arts and Crafts, etc, etc. La veritat és que totes aquestes opinions enriqueixen encara més la concepció d'una peça!

Moltes gràcies a tothom qui va tenir el detall d'aturar-se en les meves peces i mercès també per permetre'm aprendre d'ells!!.
No hay comentarios: