BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


12 dic. 2016

ELLA I ELL


Un llarg camí....
Ella i Ell han viscut un llarg camí.... 


.....però també ha estat llarg el que, des de que amb Ell vam començar a pensar l'anell que volíem per Ella, ens ha portat a aquest desembre, a un cap de setmana romàntic!!
     Fa quasibé un any, Ell em va demanar si li podíem fer un anell a la noia de la seva vida. Em va dir que li faria molta il-lusió (i que sabia que a Ella també) que fos jo qui els fes l'anell de, diguem-ne, compromís.

     Tots aquests mesos hem estat molt divertits i entretinguts!. Resumint: sense Ella saber-ho, l'hem estat observant, tantejant, preguntant, emprovant... havia de ser moooolt especial, que no fos el típic anell de prometatge.  Ella no n'acostumava a portar, però, a la vegada, li agraden grans, originals.

     O sigui que vam dibuixar, vam desdibuixar, vam fer, vam desfer, fins que..... havia de ser AQUEST!!!

     Cada trosset d'aquest anell té el seu significat, té relació amb la vida, la història, la feina,  la manera de ser de, no sols qui el porta ara, si no també de qui l'ha regalat. Des de l'al-leació d'or rosa, la talla princesa i el color groc natural del diamant central, els 8 diamants en brut, la forma de la construcció, la secció del fil, quadrat, la capsa i la presentació, personalitzades.... TOT.


     Un treball de quasi un any que va culminar en un cap de setmana molt ben preparat, on tot va sortir tal i com estava planejat!

     I tot el que ens hem divertit!!
     I tot el que hem rigut després tots tres, Ella lligant caps!!!

     Que per molts anys!!!!
Materials: Or rosa,
1 diamant talla princesa color groc natural,
8 diamants cub en brut.
Procés:
Disseny. Fosa i al-leació de l'or rosa. Asserrat, conformat i soldat. Esmerilat i polit. Encast del diamant princesa.
Bany d'or rosa. Col-locació “en sec” dels cubs de diamants.
Realització de la capsa i presentació.

Concepció: 9 pedres, 9 diamants.
8 diamants en brut, signifiquen la fortalesa, estar arrelat a un lloc, a una persona. Col-locats “en sec”, componen una estructura i envolten un novè diamant, aquest tallat i polit.
De color groc natural (no tractat), representa la llum, l'alegria, el punt de color enmig de tots els altres.
La talla també és significativa: la princesa (quadrada) és una talla destinada a aconseguir la màxima lluminositat.
L'or rosa com a originalitat. En aquest cas matitzat, tot i éssent or, no és ostentós, és sobri.
La forma. Arquitectònica, de línies pures, amb fil de secció quadrada, donant també sensació d'estructura metàl.lica.

Embruix Joies Desembre 2016

No hay comentarios: