BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


30 may. 2017

Arracades en plata i druses d'ònix


Aquestes arracades són especials!. Especials perquè són fetes especialment per a la Teresa, per a que facin conjunt amb un vestit preciós amb el que causarà sensació en una data molt especial per a ella.
Especials també perquè no són gens corrents: són asimètriques, fet que no estem gaire habituats a veure'l en arracades, però que, ( us ho asseguro perquè els hi he vist posades...) li queden de cine!!.
A partir d'ara em confesso una defensora convençuda de les arracades desiguals!!

Els materials utilitzats reflexen molt bé la personalitat de qui les lluirà: Plata, activa, actual, jovenil. Polida brillant, algú amb "xispa", passió. Druses d'ònix, color elegant, pràctic, amb reflexes brillants deguts als petits cristalls...Esperem que arribi el gran dia... que volem veure ja tot el conjunt!!!

No hay comentarios: