ARRACADES





Aquestes arracades són un regal a una germana.




Aquest va ser l'encàrrec. I vam estar parlant, com era ella, el seu estil, quin tipus d'arracades li agradarien.... i vam estar d'acord en que no havíen de ser excessivament grans, però que es veiessin, que destaquessin.

 Podien ser en plata, amb algun detall d'or i amb uns caboixons de quars rutilat fantàstics que vam aconseguir. A més, hi vam afegir unes marquesites per a que li donessin més brillantor.

El resultat va ser aquest. El quars rutilat (junt amb l'or) dóna una calidesa perfecta. Es tracta d'un quars transparent que al seu interior té com fils daurats (de rutil) completament rectes, disposats de manera paral-lela i perpendicular. Al quars rutilat també se l'anomena "Cabellera de Venus" doncs sembla això, cabells rossos. És tota una experiència mirar-se bé i d'aprop un quars així!. 








I tant ens va agradar el quars rutilat que, junt amb les arracades, li vam oferir un caboixó més gran, amb uns filaments interiors preciosos, que et perds quan hi mires al seu interior. L'oferiment era que triés ella mateixa quin tipus de peça volia que li féssim a conjunt amb les arracades i amb aquesta altra pedra..... La resposta.....
La resposta està en marxa.... aviat la veureu!!

Comentarios

Entradas populares