BENVINGUTS.... BIENVENIDOS....


Benvinguts a EmBruix, un lloc on trobareu peces fetes artesanalment, joies úniques.

EmBruix segueix el criteri de peça única: així com totes les persones som diferents les unes de les altres, i no en trobareu dues d'iguals, el mateix passa amb les joies d'EmBruix. No n'hi ha dues d'idèntiques. Cada peça és única i exclusiva.

Potser trobareu en aquest lloc la "vostra" joia. Aquella que us està esperant. Si no és així, la buscarem junts. Com la voleu?. Què us proposa EmBruix?.
Parlem-ne..., dibuixem-la..., fem-la!, i segur que, tant el resultat en forma de joia, com el recorregut fins arribar-hi, seran gratificants!

Fins aviat!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com
Bienvenidos a EmBruix, un sitio donde encontrareis piezas hechas artesanalmente, joyas únicas. EmBruix sigue el criterio de pieza única: cada persona es diferente, no hay dos iguales. De igual forma no hay dos joyas de EmBruix idénticas. Cada pieza es única y exclusiva.

Quizás encontreis en este sitio "vuestra" joya. Aquella que os está esperando. Si no es así, la encontraremos juntos. ¿Cómo la quereis?. ¿Qué os propone EmBruix?.
Hablemos..., dibujémosla..., hagámosla!, y seguro que, tanto el resultado en forma de joya, como el recorrido hasta llegar a él, seran gratificantes!

Hasta pronto!

EmBruix Joies
embruixjoies@gmail.com


14 may. 2017

ARRACADES

Aquestes arracades són un regal a una germana.
Aquest va ser l'encàrrec. I vam estar parlant, com era ella, el seu estil, quin tipus d'arracades li agradarien.... i vam estar d'acord en que no havíen de ser excessivament grans, però que es veiessin, que destaquessin.

 Podien ser en plata, amb algun detall d'or i amb uns caboixons de quars rutilat fantàstics que vam aconseguir. A més, hi vam afegir unes marquesites per a que li donessin més brillantor.

El resultat va ser aquest. El quars rutilat (junt amb l'or) dóna una calidesa perfecta. Es tracta d'un quars transparent que al seu interior té com fils daurats (de rutil) completament rectes, disposats de manera paral-lela i perpendicular. Al quars rutilat també se l'anomena "Cabellera de Venus" doncs sembla això, cabells rossos. És tota una experiència mirar-se bé i d'aprop un quars així!. 
I tant ens va agradar el quars rutilat que, junt amb les arracades, li vam oferir un caboixó més gran, amb uns filaments interiors preciosos, que et perds quan hi mires al seu interior. L'oferiment era que triés ella mateixa quin tipus de peça volia que li féssim a conjunt amb les arracades i amb aquesta altra pedra..... La resposta.....
La resposta està en marxa.... aviat la veureu!!

No hay comentarios: